Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 1 opakowanie mezofilnej kultury starterowej (dozowanie zgodnie ze wskazówkami zamieszczonymi na opakowaniu, patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 5623.3 kJ / 1338.9 kcal
- Protein
- 68 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1j
Serek ziołowy
48h 15 min
Meksykański twarożek wiejski
1j 20 menit
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z sera owczego
10 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1j
Twaróg śmietankowy
3sa
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z łososia
5 min