Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem

Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem

5.0 1 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce

Suroviny

  • 6 čerstvých šalvějových lístků
  • 2 čajové lžičky směsi barevných pepřů, celých
  • 3 kuličky nového koření
  • ¼ čajové lžičky koriandrových semínek
  • 2 hřebíčky
  • 300 gramů cibule napůl
  • 300 gramů batátů na kousky
  • 50 gramů másla na kousky, plus navíc na restování piniových oříšků a kumquatu
  • 30 gramů rozinek
  • 700 gramů jehněčího masa (např. kýty), na kousky (cca 4 cm)
  • 30 gramů balzamikového octa
  • 400 gramů červeného vína
  • 4 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 1 sušený bobkový list
  • 90 gramů kumquatu na tenká kolečka, bez pecek
  • 60 gramů piniových oříšků

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 43 g
Kalorie 2680 kJ / 639 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...