Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
TM5 TM6

Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 6 čerstvých šalvějových lístků
  • 2 čajové lžičky směsi barevných pepřů, celých
  • 3 kuličky nového koření
  • ¼ čajové lžičky koriandrových semínek
  • 2 hřebíčky
  • 300 gramů cibule, napůl
  • 300 gramů batátů, na kousky
  • 50 gramů másla, na kousky, plus navíc na restování piniových oříšků a kumquatu
  • 30 gramů rozinek
  • 700 gramů jehněčího masa (např. kýty), na kousky (cca 4 cm)
  • 30 gramů balzamikového octa
  • 400 gramů červeného vína
  • 4 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    nebo 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 1 sušený bobkový list
  • 90 gramů kumquatu, na tenká kolečka, bez pecek
  • 60 gramů piniových oříšků

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2680 kJ / 639 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
35 g
Tuk
29 g
Vláknina
12 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty