Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 čerstvých šalvějových lístků
- 2 čajové lžičky směsi barevných pepřů, celých
- 3 kuličky nového koření
- ¼ čajové lžičky koriandrových semínek
- 2 hřebíčky
- 300 gramů cibule, napůl
- 300 gramů batátů, na kousky
- 50 gramů másla, na kousky, plus navíc na restování piniových oříšků a kumquatu
- 30 gramů rozinek
- 700 gramů jehněčího masa (např. kýty), na kousky (cca 4 cm)
- 30 gramů balzamikového octa
- 400 gramů červeného vína
-
4
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody) - 1 sušený bobkový list
- 90 gramů kumquatu, na tenká kolečka, bez pecek
- 60 gramů piniových oříšků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Nessuna valutazione
Ovesné sušenky se zázvorem
50min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 Std. 30 Min
Plněné cukety po námořnicku
1 Std. 25 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Nessuna valutazione
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Nessuna valutazione
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Medovo – ořechový chléb
3h 50 min