Zařízení & příslušenství
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 sáček ztužovače šlehačky
-
400 gramů mandarinek oloupaných, na kousky
-
2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
-
70 gramů třtinového cukru
-
20 gramů citrónové šťávy
-
250 gramů tvarohu
-
10 gramů vanilkového cukru
-
1 mandarinka na měsíčky
-
3 polévkové lžíce lískooříškového griliáše
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
1700 kJ /
406 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Citrusy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Stracciatello-mandlový dezert
5min.
Jahodové poháry
40min.
Panna cotta s borůvkami
6hod. 30min.
Mousse z červeného ovoce
5hod.
Smetanový krém "Piňa Colada"
1hod. 20min.
Horké likérové potěšení
15min.
Pražský koláč
1hod. 25min.
Italské Bellinis
6min.
Cuketové koláčky s nivou
3hod. 10min.
Mini cheesecaky ve skleničce
4hod.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Panna cotta
6hod. 15min.