Zařízení & příslušenství
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 sáček ztužovače šlehačky
-
400 gramů mandarinek oloupaných, na kousky
-
2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
-
70 gramů třtinového cukru
-
20 gramů citrónové šťávy
-
250 gramů tvarohu
-
10 gramů vanilkového cukru
-
1 mandarinka na měsíčky
-
3 polévkové lžíce lískooříškového griliáše
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
1700 kJ /
406 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Citrusy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Likér piña colada
30min.
Nugátové muffiny
50min.
Bezinkový nepečený dort
6hod.
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30min.
Red velvet cake
1hod. 45min.
Ovocná omáčka (Coulis)
10min.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min.
Moučník "Lesní mech"
2hod. 20min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Mousse ze tří druhů čokolády
4hod. 30min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Panna cotta
6hod. 15min.