Zařízení & příslušenství
Králík s černou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1 sušený bobkový list
-
4 kuličky černého pepře
-
3 kuličky nového koření
-
200 gramů vody
-
20 gramů vepřového sádla
-
170 gramů cibule na čtvrtky
-
140 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
90 gramů kořenové petržele na kousky (2 cm)
-
4 králičí stehna
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů másla změklého
-
40 gramů švestkových povidel
-
20 gramů krupicového cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
500 gramů hovězího vývaru
-
200 gramů červeného vína, suchého
-
20 gramů rozinek
-
20 gramů brusinkového kompotu
-
150 gramů perníku na strouhání, na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1647.8 mg
Protein
324.5 g
Kalorie
10577 kJ /
2528 kcal
Tuk
104.6 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
33.1 g
Sacharidy
45.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.
Žebírka s kávovou omáčkou
40min.
Malajské kokosové kuře
10hod.
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min.
Kuřecí kari salát
30min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min.
Jogurtový koláč s mangem
1hod. 30min.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.