
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sušený bobkový list
- 4 kuličky černého pepře
- 3 kuličky nového koření
- 200 gramů vody
- 20 gramů vepřového sádla
- 170 gramů cibule na čtvrtky
- 140 gramů mrkve na kousky (2 cm)
- 90 gramů kořenové petržele na kousky (2 cm)
- 4 králičí stehna
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů másla změklého
- 40 gramů švestkových povidel
- 20 gramů krupicového cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 500 gramů hovězího vývaru
- 200 gramů červeného vína, suchého
- 20 gramů rozinek
- 20 gramů brusinkového kompotu
- 150 gramů perníku na strouhání, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2528 kcal / 10577 kJ
- Protein
- 324.5 g
- Tuk
- 104.6 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 33.1 g
- Sodík
- 1647.8 mg
Alternativní recepty
Žebírka s kávovou omáčkou
40min
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3hod.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min