Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sušený bobkový list
- 4 kuličky černého pepře
- 3 kuličky nového koření
- 200 gramů vody
- 20 gramů vepřového sádla
- 170 gramů cibule, na čtvrtky
- 140 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 90 gramů kořenové petržele, na kousky (2 cm)
- 4 králičí stehna
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů másla, změklého
- 40 gramů švestkových povidel
- 20 gramů krupicového cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 500 gramů hovězího vývaru
- 200 gramů červeného vína, suchého
- 20 gramů rozinek
- 20 gramů brusinkového kompotu
- 150 gramů perníku, na strouhání, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 10577 kJ / 2528 kcal
- Protein
- 324.5 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 104.6 g
- Nasycený tuk
- 33.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1647.8 mg
Alternativní recepty
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Beer Mojito
5 Min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4h 30min
Gulášová polévka deluxe
2h
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min