Zařízení & příslušenství
Králík s černou omáčkou
Příprava 30min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
1 sušený bobkový list
-
4 kuličky černého pepře
-
3 kuličky nového koření
-
200 gramů vody
-
20 gramů vepřového sádla
-
170 gramů cibule na čtvrtky
-
140 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
90 gramů kořenové petržele na kousky (2 cm)
-
4 králičí stehna
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů másla změklého
-
40 gramů švestkových povidel
-
20 gramů krupicového cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
500 gramů hovězího vývaru
-
200 gramů červeného vína, suchého
-
20 gramů rozinek
-
20 gramů brusinkového kompotu
-
150 gramů perníku na strouhání, na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1647.8 mg
Protein
324.5 g
Kalorie
10577 kJ /
2528 kcal
Tuk
104.6 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
33.1 g
Sacharidy
45.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min.
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min.
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Játrová rýže
35min.
Králík v balíčku s tymiánem
1hod. 30min.
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1hod. 45min.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Bramborovo-dýňová kaše
35min.