Zařízení & příslušenství
Podmáslové šátečky s jahodami
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
8 kusů
Suroviny
Kynuté těsto s podmáslím
-
120 gramů podmáslí
-
70 gramů cukru
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
380 gramů polohrubé mouky plus extra na pomoučnění
-
100 gramů másla měkkého, na kousky
-
1 špetka soli
Jahodová náplň
-
130 gramů jahodového džemu
-
10 gramů škrobu
-
130 gramů jahod na malé kousky (1 cm)
-
30 gramů podmáslí na potření
-
30 gramů moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7 g
Kalorie
1548 kJ /
368 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rohlíčky s čokoládou, karamelem a lískovými oříšky
3hod.
Movember espresso brownies
1hod. 45min.
Řezy Mráček
2hod. 10min.
Čokoládová poleva (Ganache)
20min.
Velký novoroční preclík
1hod. 30min.
Tříbarevný koláč
2hod.
Kokosový koláč se smetanou
1hod.
Tvarohové řezy s čokoládou
2hod. 40min.
Pudingové řezy se skořicí
1hod. 50min.
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1hod.
Tvarožník
1hod. 30min.
Loupáky s mákem
1hod. 30min.