Zařízení & příslušenství
Podmáslové šátečky s jahodami
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
8 kusů
Suroviny
Kynuté těsto s podmáslím
-
120 gramů podmáslí
-
70 gramů cukru
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
380 gramů polohrubé mouky plus extra na pomoučnění
-
100 gramů másla měkkého, na kousky
-
1 špetka soli
Jahodová náplň
-
130 gramů jahodového džemu
-
10 gramů škrobu
-
130 gramů jahod na malé kousky (1 cm)
-
30 gramů podmáslí na potření
-
30 gramů moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
7 g
Kalorie
1548 kJ /
368 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Makovo-meruňkový věnec
1hod. 30min.
Koláč s mléčnou rýží a třešněmi
2hod.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Marcipánovo-makové cupcaky
2hod. 20min.
Vánoční (adventní) věnec 2016
1hod.
Jahodové muffiny
40min.
Košíčky se slaninou a párky
35min.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Mřížkový koláč s tvarohem
1hod. 20min.
Tvarohové koláčky (kynuté)
1hod.
Moravské koláče
3hod.
Loupáky
3hod. 25min.