Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suppe:
- 100 g Appenzeller, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 900 g Wasser
- 100 g Weißwein
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 100 g Sahne
- 1 Prise Muskat
Einlage:
- 100 g Bacon, in Streifen
- 1 Apfel, in Spalten
- 2 Zweige Majoran, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Zwiebelsuppe
1h
Käsesuppe
15 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 Min
Käsesuppe
35 min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 Min
Camembert-Soufflé
45 Min
Senfsüppchen
30 Min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min