Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), abgetropft, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
-
250
g Tomaten, in Stücken
nebo 250 g geschälte Tomaten aus der Dose, abgetropft - 1 Prise Salz
- 4 Artischockenherzen in Öl (ca. 170 g), abgetropft, in Stücken
- 50 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Pizza mit Radicchio und Schinken
1h
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Teufels-Pizza
2h 15 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 godz. 15 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Pizza mit Lachs
1h 30 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza auf römische Art
1h 40 min
Pizza Diavolo
1h 15min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min