Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Fleisch
- 80 g Möhre, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Staudensellerie (ca. 70 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Rotwein
- 500 g Hirschfleisch, in Würfeln (3 cm)
Ragout
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 4 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Salz
- 30 g Tomatenmark
- 5 Wacholderbeeren
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 - 2 TL geriebene Orangenschale (volitelně)
- 250 g Rinderfond
- 35 g Wild-Preiselbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Rehragout
1hod. 15min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1hod. 30min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2hod.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Huhn in Curry-Erdnuss-Sauce mit grünem Spargel und Zuckerschoten (Thailand)
1hod. 30min