
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Fleisch
- 80 g Möhre in Stücken
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 1 Stängel Staudensellerie (ca. 70 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Rotwein
- 500 g Hirschfleisch in Würfeln (3 cm)
Ragout
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken
- 4 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Salz
- 30 g Tomatenmark
- 5 Wacholderbeeren
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 - 2 TL geriebene Orangenschale (volitelně)
- 250 g Rinderfond
- 35 g Wild-Preiselbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 367 kcal / 1539 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1hod.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1hod. 30min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3hod.
Wildschwein-Ragout
1hod. 30min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2hod. 30min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1hod. 30min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1hod. 30min
Rehragout
1hod. 15min