Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Vanillezucker
- 250 g Butter, sehr weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eier (Größe M)
- 350 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Wasser
- 225 g dunkle Kuvertüre, in kleinen Stücken
- 100 g Ribiselgelee, fein passiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1h 10min
Linzer Augen
2h 10min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Schokokipferl mit Krokant
1h 40min
Punschsterne
2h 10min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Eva's Sachertorte
1h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Mini-Schaumrollen
1h 40min