Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
-
400
g Ribiselmarmelade (1 Glas)
nebo 400 g Marillenmarmelade (1 Glas) - Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 43 mg
Alternativní recepty
Topfengolatschen
50min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Salzstangerl
1h 25min
Ribiselschnitten
1h
Punschkrapferl
1h 5 min
Nussbeugerl
1 godz. 55 min
Buchteln mit Powidl
2j 20 menit
Apfelschlangerl
2h
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Marillenkuchen
1h 30min
Sonntags-Striezel
2hod. 15min
Schnelle Biskuitroulade
30min