Zařízení & příslušenství
Punschkrapferl
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
12 Stück
Suroviny
Biskuit
-
Butter30 g
-
Weizenmehl, glatt80 g
-
Maisstärke20 g
-
Feinkristallzucker100 g
-
Eier4
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Kochschokolade in Stücken50 g
-
Marillenmarmelade fein passiert100 g
-
Rum nach Geschmack30 - 50 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Punschglasur (siehe Tipp)400 - 600 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
4 g
Kalorie
1127 kJ /
269 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Servus
12 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Sonntags-Striezel
2hod. 15min.
Linzerkipferl
1hod. 50min.
Osterpinzen
2hod. 50min.
Malakofftorte
10hod. 20min.
Polsterzipfl
2hod. 10min.
Wiener Rehrücken
3hod. 40min.
Kardinalschnitten
3hod.
Eva's Sachertorte
1hod. 40min.
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min.
Wurstknödel
1hod. 20min.
Burgenländerkipferl
1hod. 25min.
Rumschnitten
50min.