Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Joghurt-Butter, weich, in Stücken
- 1 Eigelb
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Pfirsiche, reif, in Spalten
- 50 g brauner Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Joghurt-Butter, in Flöckchen, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Riemchen-Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Orangen-Rum-Schnecken
7h 30 min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Honigkuchen
1 Std.
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2sa 5 dk
Schmand-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Osternest
2 Std.