Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Joghurt-Butter, weich, in Stücken
- 1 Eigelb
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Pfirsiche, reif, in Spalten
- 50 g brauner Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Joghurt-Butter, in Flöckchen, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Traubenkuchen mit Olivenöl
1h 40min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Mirabellen-Blechkuchen
1 godz. 30 min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 10 min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Quark-Hefe-Kuchen
1 godz. 20 min
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Klassischer Streuselkuchen
3sa 20 dk
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min