Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Apfel-Flammkuchen mit Streuseln
40min
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2 Std. 50 Min
Langos mit Äpfeln und Zimt
1 Std. 30 Min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min
Bauernpizza
1 Std. 40 Min