
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 503 kcal / 2108 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osternest
2hod.
Laugenbrezeln
1hod. 15min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2hod. 50min
Pizza mit Kartoffeln
1hod. 30min
Panierte Fleischküchle
1hod. 40min
Mini-Pizzas aus Quark-Öl-Teig
1hod. 15min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1hod. 45min
Schnelle Zwiebelfladen
1hod. 20min
Kräuter-Brot-Schleifen
2hod. 30min
Laugen Croissants
1hod.
Bauernpizza
1hod. 40min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2hod.