Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blitz-Pizza
40 menit
Apfel-Flammkuchen mit Streuseln
40 menit
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 godz.
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45 min
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Flammkuchen mit geräucherter Gänsebrust
1h 30 min
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2h 50min
Antipasti-Calzoni
1h 20 min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min