Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, in Stücken
- 130 g Milch
- 120 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Mehl
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 120 g Butter, sehr weich
- 80 g Zucker
- 1 EL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierschecke
7 Std.
Schokoladen-Frischkäse-Aufstrich
1h 10min
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Eierschecke
6h 30min
Ritter-Omelette
40min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Schoko-Avocado-Kuchen
1h 15min
Buttermilchkuchen
50min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55 min
Badische Apfeltorte
1h 40min