Zařízení & příslušenství
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
20 Stücke
Suroviny
Teig
-
Kartoffeln gegart, z.B. vom Vortag, in Stücken250 g
-
Milch130 g
-
Zucker120 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Mehl500 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Salz1 Prise
Belag
-
Butter sehr weich120 g
-
Zucker80 g
-
Zimt1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
3 g
Kalorie
966 kJ /
231 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin – Best of
21 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Lila Kuhflecken-Kuchen
5hod.
Kleine Schokoladenstollen
48hod.
Lausitzer Hefeplinsen
1hod. 25min.
Eierschecke
6hod. 30min.
Buttermilchkuchen
50min.
Erdbeerpudding
2hod. 15min.
Eierschecke
7hod.
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25min.
Selterskuchen
2hod.
Knusperflocken
2hod. 30min.
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1hod. 30min.
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.