Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Haselnüsse
- 150 g Zucker
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 375 g Mehl
- 3 TL Backpulver
- 60 g Nougat, in kleinen Stücken
- 1 EL Milch
- 1000 g Pfirsiche, entsteint, in Spalten
Belag und Fertigstellung
- 750 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Butter
- 150 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 150 g Nougat, in kleinen Stücken
- 30 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Kokos-Makronen
1hod.
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Erdbeer-Himmelstorte
5sa
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1 godz. 20 min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Apfelschnitten
2h
Käsekuchen mit Mandarinen
9hod. 20min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h