Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Butter, in Stücken
- 390 g Zucker und 3 EL mehr zum Bestreuen
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Zimt
- 6 Eier
- 600 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1400 - 1600 g Zwetschgen, geviertelt
- 600 g Schmand
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 Std. 45 Min