
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Butter in Stücken
- 390 g Zucker und 3 EL mehr zum Bestreuen
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Zimt
- 6 Eier
- 600 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1400 - 1600 g Zwetschgen geviertelt
- 600 g Schmand
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 349 kcal / 1461 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1hod. 20min
Rhabarber-Käsekuchen
7hod. 30min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1hod. 45min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1hod. 45min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1hod.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4hod. 10min
Birnen-Schmand-Torte
2hod.
Käsekuchen mit Mandarinen
9hod. 20min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2hod.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min
Apfelrahmkuchen
1hod. 50min