Zařízení & příslušenství
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
24 Stücke
Suroviny
-
Butter in Stücken300 g
-
Zucker und 3 EL mehr zum Bestreuen390 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Salz2 Prisen
-
Zimt1 TL
-
Eier6
-
Mehl600 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zwetschgen geviertelt1400 - 1600 g
-
Schmand600 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
6 g
Kalorie
1461 kJ /
349 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Schmand-Ananas-Kuchen
7hod.
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4hod. 10min.
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2hod.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10hod.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1hod. 20min.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9hod.
Pflaumen-Käsekuchen
4hod.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1hod. 30min.
Birnen-Schmand-Torte
2hod.
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2hod. 30min.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2hod.