Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 160 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 2 Eier
- 90 g Mineralwasser
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit
- 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2 godz. 30 min
Karamell-Obstkuchen
1h 20 min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1h 15min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Mokka-Blechkuchen
1 godz. 30 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1 godz. 30 min
Apfel-Nuss-Kuchen
4h