
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 160 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale unbehandelt, fein gerieben
- 2 Eier
- 90 g Mineralwasser
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit
- 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 180 kcal / 753 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2hod.
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2hod.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1hod. 45min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1hod. 10min
Ostertorte
7hod.
Quark-Hefe-Kuchen
1hod. 20min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Klassischer Käsekuchen
4hod.
Käsekuchen mit Mandarinen
9hod. 20min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2hod.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1hod. 30min
Omas bester Mohnkuchen
1hod.