Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 160 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 2 Eier
- 90 g Mineralwasser
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit
- 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Ostertorte
7 Std.
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Bier-Schokoladen-Kuchen
3 Std.
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 Std. 20 Min
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.