Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Öl zum Einfetten
- 1 - 2 EL Paniermehl zum Ausstreuen
- 130 g Quark
- 50 g Milch
- 1 Ei
- 300 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
- 100 g Zucker
Belag
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Mandeln, gehobelt
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blatt weiße Gelatine
- 500 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Bienenstich
3h
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Käse-Sahne-Torte
6 godz.
Frankfurter Kranz
6 godz.