Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Öl zum Einfetten
- 1 - 2 EL Paniermehl zum Ausstreuen
- 130 g Quark
- 50 g Milch
- 1 Ei
- 300 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
- 100 g Zucker
Belag
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Mandeln, gehobelt
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blatt weiße Gelatine
- 500 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3hod.
Käse-Sahne-Torte
6h
Biskuit
1sa 50 dk
Frankfurter Kranz
6h
Mohnkuchen mit Streuseln
1sa 25 dk
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1sa 30 dk
Gefüllte Streuseltaler
2sa 30 dk
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Donauwellen
2sa 30 dk
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4hod. 30min
Flockentorte
2 godz. 25 min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1sa 15 dk