
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 650 g Milch
- 150 g Sahne
- 75 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 ½ Pck. Vanillepuddingpulver (ca. 60 g)
- 1 Prise Salz
Teig
- 220 g Milch
- 20 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter kalt, in sehr dünnen Scheiben (2 mm)
Glasur
- 60 g Puderzucker
- 15 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 354 kcal / 1482 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Frankfurter Kranz
6hod.
Apfeltaschen
2hod. 40min
Bienenstich
3hod.
Gefülltes Fladenbrot
1hod. 40min
Nussschleifen
2hod.
Streuseltaler
1hod. 45min
Gefüllte Streuseltaler
2hod. 30min
Bienenstich
5hod. 30min
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2hod.
Donauwellen
2hod. 30min
Berliner Ballen
2hod. 30min
Puddingschnecken
2hod.