Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Speisestärke
- 20 g Haferflocken
- 1 Ei
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1818 kJ / 434 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 Std.
Quark-Öl-Grundteig
5min
Kartoffelpuffer
20 min.
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min.
Herzchen-Waffeln
20 min.
Eierstich
25 min
Bergische Waffeln
20 min.
Kartoffelklöße
25 Std.