Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el bol)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 250 g de mozzarella en trozos
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 8 de corazones de alcachofa en aceite cortados en cuartos
-
50
g de setas en aceite
nebo 50 g de champiñones frescos - 50 g de aceitunas negras
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 32.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
Alternativní recepty
Pizza con borde relleno de queso
1 Std.
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Pizza con pesto rojo para dos
1 Std.
Pizza de crema de cacao y fruta
1 Std.
Empanadillas de pulpo
1 Std. 30 Min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 min
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1 Std. 20 Min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Pizza de jamón y champiñones
1 Std. 45 Min