Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g leite
- 130 g água
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 7 g fermento de padeiro seco - 50 g manteiga
- 1 ovo
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 250 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 557.2 kJ / 133.2 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 138.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
1 Std. 20 Min
Pão caseiro
2 Std.
Pão integral com passas
1h 50min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Pães de centeio
12h
Pão de forma
1 Std. 35 Min
Broa de centeio
3h
Pão doce de azeite
1h 40min
Pizza Margherita
2h 10min
Argolas de limão e canela
2 godz. 15 min
Crepes de frango com milho
1h 15min
Pão alentejano
3 Std. 20 Min