Kompatibilní verze
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pataniscas
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 100 g curgete cortada em pedaços
- 50 g cenoura
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 ovos
- 150 g farinha tipo 65
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g fiambre em cubos
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 140 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g coentros
- 100 g tomate em pedaços
- 20 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- 260 g feijão-encarnado cozido, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1940.1 kJ / 463.7 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1045.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Empadão de atum
1h 10min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Rancho
13h 35min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Embrulhos de couve com arroz de tomate
1h
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1 Std. 25 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Arroz de cenoura
30 Min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 Min
Costeletas de porco com molho de café
40min
Salada-russa
50min