Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Entrecosto
- 100 g mel
- 20 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g concentrado de tomate
- 1 limão, só sumo
- 1 malagueta
- ½ c. chá de colorau
- 2000 g entrecosto
Arroz de feijão
- 120 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g azeite
- 180 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
- 1200 g água
- 350 g arroz carolino
- 1 folha de louro
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 5769.4 kJ / 1378.9 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 72.4 g
- Tuk
- 93.7 g
- Nasycený tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1198.3 mg
Alternativní recepty
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Rancho
2 Std. 45 Min
Nuggets de peixe e arroz de tomate com feijão preto
1 Std. 10 Min
Salteado de porco com pimentos
30 Min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1h 15min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11j
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 Min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Guisado de grão e linguiça com ovos
50 Min
Lombinho no pão
1h 45min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min