Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para untar el molde)
- 1 cucharadita de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nueces peladas (troceadas a mano)
- 50 g de pepitas de chocolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Protein
- 4.06 g
- Sacharidy
- 17.69 g
- Tuk
- 5.25 g
- Vláknina
- 1.59 g
Alternativní recepty
Crema de chocolate y avellanas
15min
Besos de dama
1 godz.
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Brioche danés (Brunsviger)
2 godz.
Magdalenas chocolate
1 godz.
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Suizos
2 godz. 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 godz.
Magdalenas de nata
1 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min