Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 450 g
- Kalorie
- 9055.2 kJ / 2164.3 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 170.4 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 45.1 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 138.3 mg
Alternativní recepty
Mantecados
2h
Turrón de chocolate crujiente
2h 20min
Chocolate a la taza
15min
Roscón de Reyes
4h
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3 godz. 35 min
Minirroscón de Reyes
3h
Rolls de jamón y queso
45min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40min
Nata de trufa
8h 15min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Crema de cacao casera
5 min
Magdalenas de nata
1h