
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 1602.6 kcal / 6698.8 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 133.4 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Vláknina
- 24.2 g
Alternativní recepty
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Azúcar glas
5min
Nata montada
10min
Tarta Sacher
3hod.
Nata de trufa
8hod. 15min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Tarta San Marcos
4hod.
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3hod.