![Cobertura de chocolate negro con mantequilla Cobertura de chocolate negro con mantequilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C0F84C0-B40A-4B34-B696-A8993FF79809/Derivates/496690d7-8d05-4b3a-941d-82e2aade414e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6698.8 kJ / 1602.6 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 133.4 g
- Vláknina
- 24.2 g
Alternativní recepty
Crema pastelera
10min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Nata montada
10min
Ganache de chocolate
1h 10min
Azúcar glas
5 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Tarta Sacher
3h
Baño de chocolate
5 min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h