Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 6698.8 kJ / 1602.6 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 133.4 g
- Vláknina
- 24.2 g
Alternativní recepty
Ganache de chocolate
1h 10min
Crema pastelera
10min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Tarta Sacher
3h
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Nata de trufa
8u. 15min
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Nata montada
10min