Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 6698.8 kJ / 1602.6 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 133.4 g
- Vláknina
- 24.2 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Almíbar básico
10 Min
Baño de chocolate
5min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 godz. 20 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Nata de trufa
8u. 15min