Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de azúcar
- 2 - 3 trozos de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 120 g de leche
- 30 g de mantequilla
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 yema de huevo
- 300 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 150 g de crema de cacao y avellanas
- 2 - 3 huevos de chocolate
- 1 trozo de chocolate negro (70% de cacao) (para hacer virutas)
- 1 trozo de chocolate blanco (para hacer virutas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2274 kJ / 544 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40 min
Volcán de chocolate
15 Min
Pastel arcoiris
2h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10 min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.
Bizcocho cebra
1h 10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bizcocho triple de chocolate
2u. 20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min