Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de agua
- 200 g de patata en trozos
- 150 g de leche
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 1 cucharadita de azúcar
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de almidón de tapioca dulce (consultar lista FACE, p. ej. Yoki®)
- 25 g de harina de quinoa casera o certificada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6989 kJ / 2318 kcal
- Protein
- 64.57 g
- Sacharidy
- 422.97 g
- Tuk
- 40.74 g
- Vláknina
- 25.08 g
Alternativní recepty
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 godz.
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Rosquillas americanas sin gluten
2 godz. 30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1 godz.
Pan exprés sin gluten
1 godz.