Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de agua
- 200 g de patata en trozos
- 150 g de leche
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 1 cucharadita de azúcar
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de almidón de tapioca dulce (consultar lista FACE, p. ej. Yoki®)
- 25 g de harina de quinoa casera o certificada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6989 kJ / 2318 kcal
- Protein
- 64.57 g
- Sacharidy
- 422.97 g
- Tuk
- 40.74 g
- Vláknina
- 25.08 g
Alternativní recepty
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan exprés sin gluten
1u.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1u.
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Pasta fresca sin gluten
45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Piadinas sin gluten
45min
Pizza tropical sin gluten
1u.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min