Focaccia rústica sin gluten

Focaccia rústica sin gluten

4.4 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
  • 300 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 20 g de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 5.76 g
Kalorie 1778 kJ / 425 kcal
Tuk 14.95 g
Vláknina 2.77 g
Sacharidy 64.83 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...