Focaccia rústica sin gluten

Focaccia rústica sin gluten

4.4 10 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 40min
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva virgen extra
    3 cucharadas
  • de agua
    400 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    25 g
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
    200 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    300 g
  • de manteca de cerdo
    50 g
  • de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 425 kcal / 1778 kJ
Protein 5.76 g
Tuk 14.95 g
Sacharidy 64.83 g
Vláknina 2.77 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...