Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
nebo 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 300 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de manteca de cerdo
- 20 g de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 5.76 g
- Sacharidy
- 64.83 g
- Tuk
- 14.95 g
- Vláknina
- 2.77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5 Std. 40 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Focaccia al romero (sin gluten)
1h 40min