Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 22 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • veal shank bone in (approx. 4 pieces)
    40 oz
  • salt
    1 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • tomato paste
    1 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • beef stock
    32 oz
  • edible dried lavender plus extra to garnish
    1 tsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground
    ½ tsp
  • cornstarch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish
    1 ½ - 2 tsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1722 mg
Protein 76 g
Kalorie 2146 kJ / 513 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...