
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz veal shank bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns ground, divided
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz carrots cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 2 oz shallots cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 513 kcal / 2146 kJ
- Protein
- 76 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hash Brown Potato Cake
Keine Bewertungen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Smoked Trout Dip
15 Min
Gravlax
72 Std. 30 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min