Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
TM6 TM5

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
  • 1 tsp salt
  • 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 2 oz shallots, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 4 oz dry white wine
  • 32 oz beef stock
  • 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2146 kJ / 513 kcal
Protein
76 g
Sacharidy
12 g
Tuk
14 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
2 g
Sodík
1722 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty