![Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98586E11-CD1C-446D-8217-C83E69BAF738/Derivates/88d4ccec-2dd4-4dbd-846c-8ce9429e1e25.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 76 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork fillet with mustard
35 min
Chicken Stock Paste
45 Min
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35 phút
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Sous-vide Honeyed Figs
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min