Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 76 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Cholent
4h 50min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Citrus Margarita
10 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Curry Ketchup
30min
James Bond's Vesper Martini
5min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min