Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 76 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Pork tenderloin parcels
1h
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min