
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour to dust
- 3 tbsp vegetable oil to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 513.3 kcal / 2147.5 kJ
- Protein
- 40.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1hod. 10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6hod. 10min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Bagels
1hod. 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min