![Sous-Vide Osso Buco Sous-Vide Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Žádné hodnocení
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35min
Liver cake
1 godz. 50 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Santa Maria Dry Rub
5 menit
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Holiday Brisket
6h 55 min