Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lobster Bisque
1u. 50min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Tempered Chocolate
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25 min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Crab Cakes
1sa 35 dk