Zařízení & příslušenství
Sous-vide Miso Aubergine
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
4 portions
Suroviny
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
670 mg
Protein
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Beetroot Carpaccio
20min.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1hod. 15min.
Miso Cod with Broccoli Rice
25min.
Tahini and Beetroot Dip
1hod. 15min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Basil Pesto
10min.
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1hod. 10min.
Pistachio Pesto
10min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min.