Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

3.8 16 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 50min
4 portions

Suroviny

  • white miso (or shiro miso)
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    water
  • sugar
    30 g
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
  • aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
    360 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1600 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • sesame seeds, toasted
    1 Tbsp
  • spring onion sliced diagonally
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 156 kcal / 654 kJ
Protein 4 g
Tuk 6 g
Sacharidy 13 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 670 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...