Zařízení & příslušenství
Sous-vide Miso Aubergine
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
4 portions
Suroviny
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
670 mg
Protein
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Caramelised Onions (400-500 g)
50min.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Žádné hodnocení
Basil Pesto
10min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Asian Vinaigrette
5min.
Miso Cod with Broccoli Rice
25min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.