Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

3.8 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
4 portions

Suroviny

  • white miso (or shiro miso)
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    water
  • sugar
    30 g
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
  • aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
    360 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1600 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • sesame seeds, toasted
    1 Tbsp
  • spring onion sliced diagonally
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 670 mg
Protein 4 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...