
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g gemengde verse rode vruchten
- 40 g basterdsuiker
- 900 g volle melk
- 30 g melkpoeder
- 120 g volle yoghurt
- 250 g water
- 30 g citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 131.3 kcal / 550.3 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 71.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Speculoospasta
10min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Gewone yoghurt
14hod.
Yoghurt met kokosmelk
15hod.
Karamelpudding
1hod.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Vanille yoghurt
12hod. 20min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12hod. 20min
Yoghurt met appel en bosbessen
12hod. 40min
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12hod.
Chocolade hazelnootpasta
2hod.