Zařízení & příslušenství
Rissoler 250 g d'échalotes
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 portion
Suroviny
-
10 g d'huile d'olive10 g d'huile végétale
-
10 g de beurre doux ou demi-sel
-
250 g d'échalote coupées en deux dans la longueur
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Haute température
13 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Oignons caramélisés (500 g)
45min.
Rissoler 200 g de poireaux
20min.
Dorer 250 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Rissoler 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min.
Caraméliser 200 g d'oignons
40min.
Dorer 200 g d'oignons
25min.
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler 200 g d'oignons
20min.
Cuisson des œufs
20min.
Cuisson du riz
25min.