Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
nebo 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Keine Bewertungen
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 200 g d'oignons
Keine Bewertungen