Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine con olive
3h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Cookies morbidi carote e arancia
50min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine con rosmarino
2h 30min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Focaccia di semola
6h 40min
Focaccine con scarola
50min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min