Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Schiacciata mediterranea
1h
Focaccine integrali farcite
3h
Focaccia alle olive
2h
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Croissant salati agli spinaci
3h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pizza alle tre farine
1j 55 menit
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Focaccia di zucca
1h 35 min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min