Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di melanzane tonde violette a fette (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 gambi di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di origano fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di vino bianco secco
- 1 peperone rosso a dadini (2x2 cm)
- 2 gambi di sedano bianco a dadini (2x2 cm)
- olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Funghetti sott'olio
721u.
Zucchine piccanti
55min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Pomodorini al naturale
1h
Peperoni alla pugliese
721h 10min