Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla, en trozos
- 120 g de poro, en trozos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de mezcla de verduras (p.ej. papa, zanahoria, calabacita, apio, jitomate, espinaca), en trozos
- 1000 g de agua
-
2
cubos de caldo de verdura
nebo 2 cucharaditas colmadas de caldo de verduras en pasta - 1 cucharadita de sal
- 120 g de pasta seca tipo ditalini u otra pasta seca corta
- 6 cucharaditas de aceite de oliva extra virgen
- 6 hojas de albahaca frescas
- 18 cucharaditas de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Arroz a la mexicana
50 Min
Ratatouille
40 Min
Tinga de pollo
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Sopa de nopales
45 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Crema de jitomate
30 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min