Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. carottes, céleri-rave, poireau), coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates, coupées en deux
- 1 conserve de tomates (400 g)
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ¼ c. à café de poivre, moulu
- 20 g de vinaigre balsamique
- ½ c. à café de sucre
- ½ c. à café de sel
- 20 g de concentré de tomates
- 3 brins de feuilles de basilic frais, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de légumes
45min
Purée de pommes de terre
45min
Compote de pommes
20 min
Sauce tomates à l'espagnole
25 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Lasagnes
2h
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Sauce béchamel
15min
Pâte à pizza
1h
Gratin de chou-fleur
55min
Mayonnaise
5 min
Compote de pommes
20 min