
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de champignons sauvages, frais (par ex. cèpes, girolles, iris, de champignons géants ou hallimasche), en morceaux.
nebo 250 g de champignons de Paris, frais et des pleurotes aux herbes, en morceaux - 200 g d'eau
- 400 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte (volitelně)
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) (volitelně) - 15 g de farine de blé
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- huile de tournesol pour la cuisson
- 100 g de crème
- 4 branches de persil frais effeuillé
- ciboulette fraîche en fines rondelles, pour la garniture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 262 kcal / 1098 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Guacamole
5min
Tarte aux pommes façon crumble
2hod. 30min
Velouté courge-coco
45min
Crème de petits pois
40min
Crème glacée à la mangue
2hod. 20min
Soupe de brocolis
15min
Velouté de champignons
20min
Soupe de lentilles corail aux légumes
35min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Purée de pommes de terre classique
50min