
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre, moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 4 cuisses de poulet, avec la peau et les os
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de concentré de tomates
- 200 g de vin rouge sec
- 200 g de jambon cru, en dés
- 400 g de champignons
- 300 g de fond de bœuf
- 2 brins de romarin, frais
- 1 brin de thym, frais
- 30 g d'eau
- 20 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2725 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
2hod.
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Riz Casimir (8 portions)
1hod.
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Stroganoff
45min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Rumstecks de bœuf à l’écrasé d’oignons braisés et sauce au sherry
50min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50min
Blanquette de veau aux bolets
1hod. 30min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1hod.
Émincé à la zurichoise
50min
Filet de porc sauce moutarde
30min