Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g d'eau et un peu pour le four
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de sucre en poudre (volitelně)
- 500 g de farine
- 15 g d'huile d'olive (volitelně)
- 1 c. à café bombée de sel fin
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de légumes
45min
Gratin dauphinois
50min
Purée de pommes de terre
45min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Gâteau des rois
2h 15min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Pâte à pizza
1 Std.
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Cake marbré - Varoma
1 Std. 10 Min