Pannacotta au coulis de mangue

Pannacotta au coulis de mangue

4.1 15 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 15min.
6 portions

Suroviny

La pannacotta
  • 400 g de crème entière
  • 400 g de lait
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
  • 1 mangue, mûre coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
  • 20 g d'eau
  • 10 g de sucre glace

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 1552 kJ / 372 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...