
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 Min
Crème pâtissière
15 Min
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Sauce béchamel
15 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min
Coulis de framboises
10 Min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 Std. 35 Min
Cheesecake New York
6 Std. 30 Min