Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue, mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron vert)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
1ωρ. 50 λεπτ.
Risotto
30 Min
Sauce béchamel
15min
Brownies
45min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Sauce à l’ail
15min
Sauce moutarde
5 Min
Coulis de framboises
10 Min
Soupe de potiron
35 Min
Cheesecake New York
6h 30min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 godz. 40 min