Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas (0.5 cm)
- 400 g mistura de legumes (ex.: abóbora, cenoura, bolbo de aipo, ervilhas, couve-flor, brócolos, mandioca) cortados, se necessário, em pedaços pequenos
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 694 kJ / 165 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couve-flor gratinada
50 min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Esparregado
20 Min
Pão rústico
2 godz.
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Carne picada
5 Min
Piza vegetariana
1 godz. 45 min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Nenhuma avaliação
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 Std.
Puré de grão com filetes de linguado
24h
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 Min