Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas (0.5 cm)
- 400 g mistura de legumes (ex.: abóbora, cenoura, bolbo de aipo, ervilhas, couve-flor, brócolos, mandioca) cortados, se necessário, em pedaços pequenos
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 694 kJ / 165 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35min
Puré de grão com filetes de linguado
24h
Creme verde
30 min
Pão rústico
2 godz.
Puré de couve-flor
1h 10min
Peixe à putanesca
30 min
Creme de couve-flor, Frango com legumes e Fruta ao vapor
50min
Carne picada
5 min
Cuscuz com legumes
1 godz. 15 min
Esparregado
20min