Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
nebo 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
nebo 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3018.8 kJ / 721.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 516.3 mg
Alternativní recepty
Feijoada de porco com feijão-preto
12 godz. 50 min
Grão à alentejana
1h 15min
Carne em vinha de alhos
96hod.
Rancho
2j 45 menit
Sopa da pedra
1h 30 min
Favas guisadas
50 min
Arroz de marisco
45 min
Jardineira de carne
1h 5 min
Feijoada de Borrego
1h 10 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Feijoada à transmontana
45 min
Cozido à portuguesa
1h 35 min