
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
nebo 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
nebo 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 721.5 kcal / 3018.8 kJ
- Protein
- 29.7 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 516.3 mg
Alternativní recepty
Sopa da pedra
1hod. 30min
Caldo-verde
40min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Jardineira de carne
1hod. 5min
Favas guisadas
50min
Cozido à portuguesa
1hod. 35min
Rancho
2hod. 45min
Feijoca com entrecosto
1hod.
Feijoada à transmontana
45min
Grão à alentejana
1hod. 15min
Feijoada de porco com feijão-preto
12hod. 50min
Arroz de pato
1hod. 5min