Caldo de carne
TM6 TM5 TM31

Caldo de carne

4.8 (41 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g carne de ave cortada em pedaços
  • 300 g mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços
  • 1 dente de alho
  • 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas
  • 150 g sal grosso
  • 30 g vinho tinto
    nebo 30 g água
  • 1 folha de louro
  • 1 cravinho

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
919.9 kJ / 219.9 kcal
Protein
16.4 g
Sacharidy
10.8 g
Tuk
12 g
Nasycený tuk
3.5 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
14750.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty