Caldo de carne

Caldo de carne

4.9 48 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
400 g

Suroviny

  • carne de ave cortada em pedaços
    300 g
  • mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços
    300 g
  • dente de alho
    1
  • mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas
    4 pés de
  • sal grosso
    150 g
  • vinho tinto
    30 g
    30 g água
  • folha de louro
    1
  • cravinho
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 14750.6 mg
Protein 16.4 g
Kalorie 919.9 kJ / 219.9 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...