
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g carne de ave cortada em pedaços
- 300 g mistura de legumes (ex.: talo de aipo, cenoura, cebola, tomate) cortados em pedaços
- 1 dente de alho
- 4 pés de mistura de ervas aromáticas frescas (ex.: tomilho, alecrim), só as folhas
- 150 g sal grosso
-
30
g vinho tinto
nebo 30 g água - 1 folha de louro
- 1 cravinho
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 219.9 kcal / 919.9 kJ
- Protein
- 16.4 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 14750.6 mg