Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 350 g atum em lata escorrido
- 1000 g água
- 350 g arroz agulha
- 1 ½ c. chá de sal
- 4 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de manteiga
- Maionese q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1923.9 kJ / 459.8 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 880.6 mg
Alternativní recepty
Migas de broa com bacalhau
30 min
Bucatini
1 Std.
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 Std.
Arroz de grão com farinheira
50 min
Empadão de arroz e carne
1 Std. 15 Min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 Std. 20 Min
Penne com atum
30 min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Arroz com almôndegas de atum
50 min
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1u. 40min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min