Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16h 15 min
Pão rústico
2h
Pão de mistura simples
3h 40 min
Massa-mãe
360 Std.
Papo-secos com massa-mãe
48h
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de mistura de centeio e ervas
14sa 30 dk
Pão branco
15 godz.