Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1474 kJ / 353 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120u. 20min
Pão branco
15h
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Massa-mãe em pó
24h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min