
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 353 kcal / 1474 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de leitelho
18hod.
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de trigo e maçã
72hod. 20min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Mistura para pão integral
10min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Massa-mãe
360hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.