Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Laugenbrezel, in Scheiben (ca. 5 mm)
- Olivenöl zum Beträufeln
- 90 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken (2 cm)
- 200 g Bergkäse, in Stücken (2 cm)
- 80 g Rapsöl
- 20 g Weißweinessig
- 1 geh. TL süßer Senf
- 1 geh. TL körniger Senf
- 60 g Gurkenwasser
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Leberkäse-Aufschnitt, in feinen Streifen
- 100 g Radieschen, in feinen Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen-Toast
20 Min
Leichter Wurstsalat
10 Min
Maultaschensalat
30min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Käse-Kasseler-Salat
20 Min
Bavarian Wrap
10 Min
Weißwurstsalat
30min
Strammer-Max-Salat
30min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 Std. 20 Min
Obatzter mit Bier
10 Min
Deftiger Westernsalat
1 Std.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min